ARIQ EMIR..DRINKING CUP vs BOTTLE

Assalamualaikum. Jarang sangat sekarang nih nak cerita pasal AE. Budak nih unik sangat kalau compare kakak dia. Paling obvious Xmo botol Xmo duduk dalam stroller Susu masih lagi breastfeed. Tapi dah campur dgn fresh milk masa umur 1tahun3bulan. Masa 1tahun4bulan baru cuba susu formula. Tapi lebih prefer beli fresh milk. Susu tu sebagai tambahan je […]

LET GO YOUR STUFF.. GROUP BARU!

Assalamualaikum. Banyak x barang korang dalam store? Mommy banyakkkkkkkkkkk.. Nak clear2kan apa yang patut. Sangat patut clear stor yang serabut tu. Hahahaha.. Mommy create Group KEEP CALM & LET IT GO nih. Memang kena tarik nafas pun. Ye la.. Sayang kan? Hahaha Status FB Mommy semalam “Aku nih bukan jenis yang suka letgo barang. Suka […]

MOMMY.. KAKAK NAK BASIKAL

Setiap kali nak balik dari tadika, pastu sampai kat rumah, bawah tangga kt kedua2 tempat tu ada je beskal parking. Geram betul. Sebab jadi penyebab kakak sebut. Huu “Mommy..kakak nak basikal ni” So, since dah 40x sehari sebut tu, Mommy Daddy x paham2 lagi ke???!!! Maka, semalam Mommy ajak Daddy cari seketul untuk kakak. So, […]

CHILDREN WORLD FANFARE @ SOGO

Assalamualaikum. Start hari nih uols..   SOGO (KL) Department Store Sdn. Bhd Location: KL Sogo, Centre Atrium, Ground FloorKompleks Sogo, Jln Tuanku Abd Rahman, K.L Summary: It’s time for Children World Fanfare Time at Kl Sogo ! Discounts up to 70% off! FREE RM10 Children World Voucher with every purchase of RM250 at the Children’s […]

WANGI.. I TELL U NO JOKE MEH

Assalamualaikum. Mommy baru je beli Syampu Tudung. Betul laa.. Syampu Tudung. Hahahah Ingat rambut je ke ada syampu? Tudung pun ada la.. Ini haa.. syampu tudung Mommy beli kat ex office mate masa kat law firm pertama Mommy dulu.   Sebelum Mommy beli nih, Mommy memang tercari2 jugak any sabun utk tudung2 Mommy. Sebelum nih […]

SELFIE TIPS DIJUAL DI GROUPON

Assalamualaikum. Mommy saje bengong2 klik. Hahahaha. Jangan kata Mommy sorang yang beli. Ramaiiiiiiiii gila k yang beli Groupon nih. Tapi.. malas plak Mommy nak cari kat mana selfie tu. Pening ah Groupon nih kekadang. Hahahaha Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir