DIY : CREATIVE CAKE

Assalamualaikum. Mommy kalau bab2 nak buat birthday party memang beria sket. Sanggup semua benda DIY. Masa HD 2 tahun, time tu Mommy preg. Sampai x tido la punya prepare props. Huuu. Tapi, kek masa tu beli ja. Masa HD 3 tahun, xbuat birthday party. Tangguh utk sambut tahun ni. Sekali dengan adik. Rasa mcm nk […]

AND THEY LAUNCHED MINI KIOSK

Assalamualaikum Bes bila tengok orang berbisnes. Mommy pun memang teruja sket dengan bisnes2 nih. Kalau ingat balik, dari zaman belajar kt UIA, Mommy dah involve dah dalam bisnes. Bisnes mula2 yang Mommy buat ialah Printing Services. Masa tu, kan student2 selalu buat assignment. Apa yang menyusahkan ialah kena ke cc di kolej tertentu semata2 utk […]

SAMPUL & KOTAK PRA BAYAR POS LAJU

Assalamualaikum Cara paling mudah untuk menghantar bungkusan anda. Jika biasanya anda membungkus dahulu barangan atau dokumen anda, baru menimbang berat dan seterusnya membayar untuk penghantaran, kini tidak perlu lagi. Dengan Kotak dan Sampul Prabayar PosLaju, kami perkenalkan cara paling mudah untuk menghantar bungkusan anda. Hanya perlu beli kotak/sampul Prabayar PosLaju, bungkus dan terus hantarkan. Kotak/Sampul […]

MINAT BARU : SKIRT!!

Assalamualaikum. Sekarang ni mood nak posing dengan skirt. Hihihi.. Posing pertama dgn Jasmine Flared Chiffon Skirt & Sequins Blouse Chiffon Lilac dari Arlene.my Den ni bukan model. So nak posing pun keras semacam. Wakakakka.. My review: Skirt nih agak besar dgn Mommy. Eh? Hehehe.. Ok. Sebab Mommy yang kurus sgt kan? Hehehe. Kena pkai belt […]