Menu
Menu
banner KBBA9

Naracards Jeju Set

Month: December 2013

BYE 2013.. BYE SAKIT2.. AMIN

Assalamualaikum. Sebenarnya malas dikenang2 bab nih. Tapi, buat anak Mommy yang mungkin dapat baca nanti, ini luahan Mommy Daddy yang

ADIK YANG 1TAHUN 1BULAN

Oh adik.. kenapa setiap bulan kena demam? Nak kena pos dok kampung ke??? Huhu.. Hari ni 28.12.2013, adik genap 1tahun

AYAT MURAH REZEKI & CEPAT KAYA

Assalamualaikum Salam Jumaat. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

20 EXCELLENT WEBSITES THAT MAKE YOUR CHILDREN SMARTER

Assalamualaikum. “Work smarter, not harder” is an annoying cliché that works for obvious reasons. In the same respect, it’s crucial

TODDLER ACTIVITY : FOR LIL HD (PIPE CLEANERS & COLANDER & MATCHING COLOUR GAMES)

Assalamualaikum. ini cerita kakak malam tadi tau (23122013). kakak hepi sebab dah agak lama la Mommy x “mayenn” (main) dgn

D.I.Y TIPS

Assalamualaikum. Jom apply cara nih.. Good luck! Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

CHECKLIST ON RAISING CHILD (ISLAMIC WAY)

Assalamualaikum. Mommy ternampak sahabat di FB share link nih.. Menarik untuk dijadikan koleksi buat pedoman diri sendiri. Umm Urwah SweetLove

CHECKLIST ON RAISING CHILD (ISLAMIC WAY)

TIPS MEMBESARKAN ANAK MENGIKUT CARA ISLAM | Assalamualaikum. Mommy ternampak sahabat di FB share link ini. Menarik untuk dijadikan koleksi

WEEKEND RIANG RIA SAMBUT BIRTHDAY SUAMI SAYA..

Assalamualaikum. Kelakar k nak smbut birthday Daddy kali nih. Pegi Aeon Keramat Au2 malam 20.12.2013 sbb nak beli kek, tapi

PREVIEW PASS BIG BAD WOLF

Assalamualaikum. 2014 tahun bertuah. Amin. Tu doa Mommy. Aminkan sekali yer.. Semalam dapat berita yang sangat enak dibaca. Hihi.. Mommy

MOMMY..SOLAT

Assalamualaikum. Mommy memang selalu berdoa yang Mommy punya keimanan teguh & kuat & anak2 pun mesti jadi anak2 yang solehah

PEEK A BOO / HIDE AND SEEK / I SPY

Assalamualaikum. Eksperimen untuk kaedah PEEK A BOO / HIDE AND SEEK / I SPY bersama adik AE di hospital semalam

HAPPENING NOW: PONEY YEAR END SALE

Happening Now!! PONEY Year End Sale 2013 Save Up To 50% on Kids Apparels Limited promotional period. Hurry…visit any PONEY

ADIK & SENSORY SKILL : TEARING TISSUES

Assalamualaikum. Aktiviti adik AE malam tadi, 16122013 (adik berumur 1tahun18hari) dek kebosanan sebab kawan beliau dah tido awal (kakak tido

BONNIE AND CLYDE : REVIEW

BONNIE AND CLYDE. @ CHANNEL 709 LIFETIME, ASTRO 1st time tengok iklan  nih kat channel 709, Lifetime Astro. Kat Malaysia

STRUGGLE NAK KASI ANAK TIDO

Assalamualaikum. Satu masalah besar yang Mommy hadapi sejak bersalinkan Ariq Emir ialah, kakak HD yang susah nak tido malam. Xtau

TODDLER ACTIVITY: FOR LIL HD (COLOUR MATCH)

Assalamualaikum. Hannah Damia x pernah boring nak beraktiviti.. Selepas aktiviti yang lepas (klik sini), setiap hari bila balik dari nursery,

KRONOLOGI TRAGEDI HIGHLAND TOWERS

Assalamualaikum.  Pendedahan bekas presiden PAM kejutkan rakyat Malaysia. PELUKIS pelan tiada kelayakan. Sebelum 1964: Pemaju mengemukakan permohonan untuk membina kondominium.

MOH LER SHOPPING..

Assalamualaikum. BANYAKKKKKKKKKKKKK ALBUM PROMO UOLS Kat mana? Page Lil HDAE Closet la.. Antaranya… Jom shopping. Regards, Mommy Hannah Damia & Ariq Emir

error: Content is protected !!