• Uncategorized
  • KISAH KASIH : KOMPILASI SEJUTA KISAH KELAHIRAN

    Salam ibu ibu, Dijemput menghantar kisah kelahiran putera puteri anda dan juga link pada birth story di blog anda (yang tiada blog pun boleh) untuk kami kumpulkan sejuta kisah kelahiran di Malaysia!!! Sertai kami dalam projek komuniti anjuran RAHIM (Rangkaian Hati Ibu-Ibu Malaysia) organisasi grassroots movement ini membawa perspektif baru dalam hal Respectful Maternity Care […]

    8 NATURAL REMEDIES – REMOVE PREGNANCY STRETCH MARKS

    Stretch mark is a common problem among women, especially after pregnancy. There are many causes of stretch marks after pregnancy like as hormonal changes, fat loss in the abdomen after delivery, less elastic skin and so on. You see fine lines developing around the areas where fats have accumulated, usually in the stomach, chest, belly […]

  • Uncategorized
  • VILLA NABILA.. FITNAH?

    Korang for sure dah baca banyak sumber untuk kes nih kan? Last2 “terlupa bagitau mak” je alasan anak tersebut. Haiya adik ooooiiii. Not funny ok! Jangan nak terpengaruh sgt la dengan movie Highland Towers la, Ghost Buster la, etc. Polis pun sampai rasa nak marah, tp dah nama polis, sure la kena gak setelkan kes […]