PLAYMAT DAM ULAR

Kecik2 dulu kan, Mommy suka sangat dam ular tu. Ala.. Yang baling dadu, pastu kalau jumpa tangga, kita naik la kt tangga tu. Pastu jumpa ular selalunya kena turun kan? hehehe Malam td, weols plan nak deco sket bilik studi tu jd tmpt studi serta mainan utk Hannah Damia. Mommy terjumpa playmat nih. 4 pieces […]

WIHUUU.. BUBBLEBUBS IN MY HAND ALSO

Untuk malam. Lebih bulky tapi kadar serapan paling mantap!!! Features at a glance  One Sized fitting from 4.5kgs to 14kgs Snap in Bamboo Booster set gives up to 12 layers of absorbency Side Snapping giving a great fit around legs and waist Outer or super soft minky and inner of smooth suedecloth What’s great about […]

HISAP JARI..BUDAK BAIK

Lepas balik ambil HD & AE semalam, nursery bagitau chilled EBM masih ada 3 botol. So, nak xnak, Mommy kena bawak balik & bagi adik Ariq minum dgn botol dulu. So, sejurus selepas kekenyangan minum susu, Ariq berwajah begini Pantang letak, terus meniarap. Hehehe.. Ini permulaan beliau dah tunjuk simptom mengantuk. Pastu, lepas Mommy tengok […]

YEAY.. ITTI BITTI AIO IN MY HAND

itti bitti’s original/ultra trim, low rise fit for supreme comfort and no bulk extremely easy to use – perfect for Dads, carers and when simplicity is the priority absorbent bamboo and microfibre soaker pads sewn in can use extra microfibre or bamboo mini booster (available separately) if extra absorbency is required luxurious soft and waterproof […]

CARA MOMMY MENJAGA MUKA

Wah tajuk.. kemainnn.. mihmihmih Salam & selamat siang. Hari nih Mommy nak share cara Mommy jaga muka Mommy ni. Jangan la berharap wajah Mommy nh cm retiss sangat kan? Cuma, cukup Mommy katakan muka harus lembap, xde jerawat & x kering & x berminyak. *sila ambil perhatian bahawa gambar2 dibawah bukan milik Mommy, tetapi google […]

BANYAK.. BANYAK SANGAT

Banyak sangat nak share sebenarnya. Tapi xdak masa. 1. Pasal vacuum yang boleh sedut debuhama/dustmite dengan harga yang mampu milik. 2. Pasal steam iron yang 3 in 1 siap leh iron, steam muka & dry cleaning dengan harga x sampai RM200 pun. 3. Pasal penjagaan gigi yang mantap, lidah yang bersih tanpa gusi berdarah. 4. […]