AMENDE BERSIH BAGAI NIH?

Pabila x pernah ngundi, jadi malas nak amek tau bab politik. Tapi, since dah layak daftar, macam kena amek tau. Ermm.. dengar cte, ada Bersih 3.0 plak Sabtu nih [28.4]. Ala.. xle kemana2 la. Kompem jalan jammmmm!! Nak tau gak amende Bersih 3.0 tu.. Mengikut laman web Bersih: BERSIH 3.0 will take the form of […]

SELESAI SATU MASALAH..ALHAMDULILLAH

Stress giler Mommy semalam, sampai masalah keputihan pn makin menjadi2. Dah 2 kali p klinik, masih x ok. Stress sgt Mommy nih kan?? Semalam Mommy bebel pasal nih. Cer tekan sini kalau nak baca. So, semalam Mommy amek half day petang utk ke Klinik. Balik dari Klinik, Mommy pusing2 sekitar area umah Mommy nak cari […]

HANNAH DAMIA & TELUR DI DAHI

Boleh nampak dahi beliau bertelur? Ngeeee.. Kejadian yang x smpai seminit malam td. Beliau terjatuh, tersembam, tapi masih angkat kepala [seperti kebiasaan], namun malangnya, angkat kepala pn, terhantuk kat bucu rak tv.. Mommy? Mampu cakap “Allahuakbar! Allahuakbar! Allahuakbar” Terkedu xle bergerak [seperti kebiasaan]. Namun, Mommy gagahkan jugak wpun dh tkedu, grab dia, capai towel kecik […]

POWER PUMPING [Teknik berkesan untuk masalah susu merudum]

Adakah anda mengalami masalah susu merudum? Bayi menangis kerana tidak cukup susu? Cari dulu alternatif sebelum berfikir untuk memberikan susu formula kepada bayi anda. Apa yang boleh anda buat?? Salah satunya ialah POWER PUMPING. Apa itu Power Pumping? Merupakan teknik mengepam yg boleh membantu meningkatkan penghasilan susu. Ia melibatkan teknik dan setup mengepam yg biasa […]