PENJARA PALING MEWAH DI DUNIA

1. Santa Ana Jail, California Penjara bandar ni adalah untuk penjenayah yang tidak melakukan kesalahan yang berat, dan diorang perlu bayar sebanyak $75 ke $127 sehari kalau nak stay kat sini (takde duit kalu, duduk dalam normal prison lah derr). Dengan nama gelaran “5 Star Hilton Prison”, penjara ni menyediakan 10 ke 30 katil pada […]

DOWNLOAD RESIPI2 ATAU PDF2 SEMPURNA UNTUK BAYI ANDA

Mereka yang masih tercari2 senarai resipi untuk si kecil anda [dari 6 bulan], boleh dapat Link di sini & terus download.Perhatian: Nutritionist’s Choice Cookbook adalah daripada perbincangan daripada Group Homemade Solid Food For Your Baby. Tq kepada ibu2 yang sudi share & Mommy compile di sini untuk mudahkan pihak anda semua mengumpul semuanya sekaligus.Manakala nota2 lain di […]

DAY TRIP AT KEMENSAH

Family Day of MCLJ & CLJLN THE MALAYSIAN CURRENT LAW JOURNAL SDN BHD  & CLJ LEGAL NETWORK SDN BHD We will be having a Day Trip on Mon 28th November at Kemensah Itinerary  7.30 am Meet at the entrance of Zoo Negara  7.45 am Proceed to Kemensah  8.30 am Breakfast  9.00 am Warm up exercise  […]

BABY WAREHOUSE SALE!!!

26-28 November 2011 LittleWhiz.com Warehouse Sale At Unbelievable Price! Brands Offered MacLaren Quinny Pamco Combi Recaro Parklon Momma Tolo Ferrari Spectra Medela Fibrelux and more Location (Tel 603 3342 0297) 2-2-1 (1st Floor) Jalan Setia Prima (B) U13/B Seksyen U13 Setia Alam Shah Alam www.littlewhiz.com **************************************** 15 November 2011 – 2 January 2012 One Baby […]

[SAD] ADAKAH ANAKKU BEGINI NANTI?? YA ALLAH.. BENARKAN AKU BERSAMA ANAKKU LEBIH LAMA

Gambar yang amat menyentuh hati….seorang anak yatim melukis gambar “ibu”nya dan tidur bersama lukisan itu : Ya Allah…sekiranya kita ternampak anak-anak yatim berikanlah mereka bukan hanya barangan material seperti makanan, tapi beri mereka pelukkan & ciuman yang jarang mereka dapat tetapi amat diperlukan dan dirindui….  Sejenak berfikir.. Adakah anak aku akan begini apabila aku pergi […]

JAWATAN KOSONG #5

Terkini Jawatan 2011 untuk diisi di http://www.ejobsvacancy.com – Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB)1. Public Relation And Communication OfficerTarikh Tutup: 01/12/2011 – Kolej Islam Sains dan Teknologi (KIST)1. Eksekutif Akaun2. Pengawal Keselamatan (Lelaki)Tarikh Tutup: 25/11/2011 – Felcra Skim Latihan 1 Malaysia1. Pengurus PelatihTarikh Tutup: 25/11/2011 – Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB)1.Human Resource Consultant2.General Manager3.Executive (Corporate […]