KAJIAN KETIKA MASUK LIF

SALAM SEMUA.. Nak cerita sket.. Benda nih dah lama dalam kepala, tapi hari ni br tringat nk tulis. heeee.. Masuk Lif!! Itu tajuk entry kali ini. Aku sebenarnya, antara orang yang tidak terkecuali dlm golongan suka tekan butang lif nih. Ok.. Korang perasan x, once masuk je dalam lif, semua orang akan otomatik nk tekan […]

TRIUMPH FAIR

20-31 May 2011 Triumph Fair Stand a chance to win RM125 Shopping Voucher with every purchase of RM250 Location LG Concourse Area, Subang Parade LG2 West Wing, Sunway Pyramid Ground Floor, South Court, The Spring Kuching VIA SHOPPING&SALES BE MY FOLLOWER TO GET MORE UPDATES

FOLLOWER..STALKER

Mommy: Ala.. xglemer pon blog Mommy nih. Tgk la follower.. Baru 11 orang.  Daddy: Mommy.. cer tanya Beautiful Nara, Blog Serius2, suma tuh.. Dorang tu pn pernah ada 11 orang follower jugak, sblm jd beribu riban atau juta jutaan. [muka memujuk tp serius]  Dalam hati, ye jugak. Yang penting, niat aku murni. Ceewahhh.. Murni kot […]

ESPRIT, GUARDIAN, K4, TRAVEL FOR ALL & POPULAR FANS!! SALE IS ON!!

26May-5Jun 2011 Guardian Stock Clearance Guardian Products Time : 10am to 10pm Location : Function Room, Hotel Sri Petaling, Jalan Radin Anum, Bandar Baru Sri Petaling Kuala Lumpur Organized by GME Corp 27-29 May 2011 Carrefour Crazy Holiday Special Purchase RM200 – FREE RM15 Cash Voucher Purchase RM400 – FREE RM40 Cash Voucher Voucher Redemption Period : 30May-2June Locations […]

BRANDED SALE

26May – 5June 2011 Branded Sale Brands Offered Branded Chocolate Yishion Dr Cardin Bum Equipment John Langford Sorella Felancy XES Shoes Bum Equipment Footwear Time : 10am to 10pm Location Function Room Hotel Sri Petaling Jalan Radin Anum Bandar Baru Sri Petaling Kuala Lumpur Organized by GME Corp thanks shopping & sales be my follower to […]

CHOCOLATE CARNIVAL SALE

26-27 May 2011 Chocolate Carnival Sale Brands Offered Tudor Gold Crispy Tango Chocolate, Drinks & Snacks Time : 10am to 3pm Location (Tel 603 5569 1848) No 6 Jalan U/14 Hicom Glenmarie Industrial Park Shah Alam www.networkfoods.com.my THANKS Shopping&Sales BE MY FOLLOWER TO GET UPDATES [NOW U CAN FOLLOW VIA FACEBOOK – CLICK AT NETWORKEDBLOGS]

TATKALA KERINGNYA TASIK GALILEE..

Tatkala Keringnya Tasik Galilee,Turunlah Nabi Isa ke Bumi (benarkah bakal berlaku 40 tahun lagi???AL-QURAN&HADIS membuktikannya)       Kenapa kita perlu meninjau kepada paras air di Tasik Galilee?  Apa istimewanya Laut ini kepada kita orang Islam?  Saya cuba mendapatkan beberapa pandangan dari beberapa sumber yang saya kira boleh dikongsi untuk kebaikan kita semua. Yang baik itu […]

FOLLOW VIA FACEBOOK

Xde hal kalau U ALL xde blog sendiri utk follow blog Mommy’s Diary of Life – shehanzstudio.blogspot.com ini.  Kat bawah nih, korang leh tgk print screen my blog in which my blog ada kolaborasi dgn NetworkedBlogs. Bimakna [bahasa arab – membawa maksud], once u all klik ‘Follow this blog‘ [tu..anak panah pink tu..], update blog […]

REDUCE INCOME TAX

Once u all kena byr income tax, mesti kelam kabut kn? Yang bnyk duit tu, xkesah la [ye ke x kesah?]. Yang gaji x berapa bnyk nih, mula la garu kepala. Adeh.. bnyk jugak woo [wpun seratus lbey, msti lari bajet]. Aku try cr cara2 nk kurangkan cukai pendapatan ni kalau boleh [tahun 2010 -utk […]