USIA IBU vs JANTINA ANAK

Korang boleh memilih jantina bayi samada lelaki atau perempuan yang menjadi pilihan anda mengikut carta ini. Sebagai contoh, jika korang menginginkan bayi lelaki ketika korang berusia 25 tahun, pilihlah bulan Febuari, Mac, Jun, Ogos, September, Oktober atau Disember dan sebaliknya jika korang menginginkan bayi perempuan. Macam Mommy, lahirkan baby masa umur 26 tahun, bulan September – usaha dilakukan 9 bulan sebelumnya. […]

KOD PLASTIK [PLASTIC CODING]

Satu hari tu, aku ade terbaca dlm paper yg banyak botol susu diharamkan penjualannya disebabkan ada BPA. Ibu2 bapak2 yang biasa beli botol untuk baby tu, mesti perasan kan ada sticker tls ‘BPA Free’ yg dlekatkan dkt botol2 susu yang dijual tu,kn? Bukan hadiah percuma BPA tau. Ianya ‘bebas BPA’.. hehehehe.. ;p [BPA stands for […]

JUAL KERETA @ MUDAH.. DANGEROUS EMAIL!!

Hari ni aku ada dapat email. Bertanyakan kereta kancil milikku yg sedang diiklankan di Mudah.com.my. [The ad can be viewed at http://www.mudah.my/vi/8322769.htm]. Pengirim email itu, namanya Debby Cameron. Xtau la nk percaya atau x ngan dia nih. [hatiku kuat utk TIDAK percayakannya!] Aku bertegas sampai ke sudah yang aku xkn simplysity bg akaun details aku kt dia.. Bacalah […]