MENJADIKAN WANITA LEBIH BERSERI DARI DALAM

Selepas bersalin bukan bermaksud semua ibu2 perlu mengabaikan penjagaan dalaman. Pengalaman aku adalah, mencuba produk yg boleh menjadikan badan kita sihat. Ye la.. xnk la klu kita nih nmpk lembik je kn? Klu dalaman kita sihat, dh tentu luaran akan nmpk lagi bermaya & segarrrr gitu. Kn? Kn? Semua nih jasa ibuku yg telah MEMARAHI […]

BERTUDUNG @ MENUTUP AURAT

“Wah..selamber gila artis tu pakai cmtuh? Dia xtau ke haram?”  “Wuyoo..cun giler pakai cm si tutt.. nmpk separuh je rmbut.. ala2 mak datin. Vogue kn?” Tu br sket. Lain xtau la pe yg korg nk ckp klu tgk ORG MELAYU ber AGAMA ISLAM, yg terOVER dedah sana sini. Igt ye, OVER!!!! Aku terpanggil utk meluahkan […]

Undian Bayi Bulan Ini (Januari 2011)- Majalah Pa&Ma

For this month, it is 2nd time Hannah Damia join this contest. Harap dia akan berjaya one day.. ;phttp://www.majalahpama.com.my/extra/info.asp?sec=undibb&whichpage=29&pagesize=16kekerapan page akan bertukar disebabkn new entry. Tapi, perkara ni SANGAT SENANG DISELESAIKAN sebab Hannah Damia sentiasa di LAST PAGE. Dia merupakan baby 1st yg join this month. so, if let say korg ade bukak above site, cuba […]

PUBLISH UR ARTICLE @ CLJ LAW

Basically the article should be an original piece of work with necessary acknowledgments of sources and links where appropriate. There is no limit on length as far as online publication is concerned but not more than 20 pages (A4) if meant for print publication.  The writer should state his/her preference whether print or online. He/she […]

AMALAN-AMALAN BERPANTANG SELEPAS BERSALIN

AMALAN-AMALAN BERPANTANG SELEPAS BERSALIN Berbengkung amalan utama Berbengkung merupakan amalan utama dan anda boleh membeli bengkung dan tak perlu menjahitnya sendiri seperti dahulu. Belilah dari Internet atau kedai-kedai tertentu. Anda boleh pilih antara tiga jenis bengkung: bengkung barut yang sama seperti barut kanak-kanak, bengkung Mia yang lebar dan diikat bersilang-seli dari bawah ke atas dan […]

SEMBELIT

Baru-baru nih Mommy rs Hannah Damia kurang ‘poopoo’ setiap hari. X seperti sebelum nih. Adakah itu sembelit? Apa penyebabnya? Susukah? Kurang air kah? Sakitkah dia? Mm.. sebagai mommy yg masih baru & masih belajar perihal anak, aku cuba bertanyakan orang sekeliling. X lupa juga source utama aku iaitu internet. So, masa browse internet, aku ada […]

TUPPERWARE CONSULTANT

Hi Tupperware Lovers!!! Wanna join me as Tupperware Consultant? TUPPERWARE SIGN-UP! Register now as a consultant with only RM60.00 & you will receive: 1. A Tupperware Brands Starter Kit [as in the pix below] 2. Unique products with a lifetime guarantee Why the Tupperware Brands is a business opportunity for you? Look here!!! More reasons to join!!! Look here!!! […]